HUIDIGE TARIEVEN VANAF 01/01/2017
 
  Basisrente     0,20 % op jaarbasis
 
  Getrouwheidspremie     0,30 % op jaarbasis
 
  Optimaal rendement     0,50 % op jaarbasis

 

Op goede (rente)voet

Op klassiek gereglementeerde spaarrekeningen geniet u van een fiscale vrijstelling, indien uw intrest 1.880,00 € (3.760,00 € voor gehuwden) niet overschrijdt.

Graag wijzen wij U op de geldende bepalingen inzake de personenbelasting die bepalen dat ieder natuurlijk persoon kan genieten van een vrijstelling van betaling van roerende voorheffing voor een bedrag van 1.880 euro. Indien U door het aanhouden van meerdere spaarrekeningen intrest toegekend krijgt die de vrijstelling overschrijden dient de belastingplichtige dit te vermelden in zijn aangifte. Daarnaast beschikt de belastingplichtige het recht om via zijn aangifte eventuele onrechtmatige inhoudingen van roerende voorheffing te recupereren.

In 2014 was CKV Spaarbank officieel de bank met de voordeligste spaarrekening, wanneer hun spaarboekje voor de 2de keer werd bekroond met de titel "Spaarrekening van het jaar". Deze titel wordt elk jaar toegekend aan het spaarboekje dat de meeste rente opbrengt.


Beleggen bij CKV = HET BESTE RENDEMENT EN ABSOLUTE ZEKERHEID !!


Basisrente + getrouwheidspremie

De uitgekeerde rente 2015 bestaat naast een basisrente van 0,10 % uit een getrouwheidspremie van 0,30 %. U ontvangt de basisrente onvoorwaardelijk op alle bedragen die u op uw spaarrekening stort, ongeacht het bedrag of de looptijd. Voor bedragen die na storting 12 maanden op uw rekening blijven staan, ontvangt u bovenop de basisrente nog eens een getrouwheidspremie

 

 

   
 
      20318 unieke bezoekers
   
 HOME | KREDIETEN | SPAREN | VERZEKERINGEN | MEDEWERKERS | CONTACT| SITEMAP webdesign by ICT design
 
Home E-mail Sitemap